Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 250,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score

3U Patchkast – Wandkast 19″ met Metalen voordeur, (BxDxH) 580x180x500mm – Zwart

Loading...

Deze 3U patchkast heeft een stalen deur. De kleine patchkast is vooral geschikt voor kleine apparatuur en heeft de volgende afmetingen: breedte 580 mm, diepte 180 mm en hoogte 500 mm. De 19 inch patchkast is klein en erg geschikt voor kleine ruimtes. Ook kan de wandkast gebruikt worden voor audio apparatuur of netwerkcomponenten zoals switches. 

Uitverkocht

Artikelnummer: SWS-4403

 110,81 excl. BTW
 134,08 incl. BTW

Uitverkocht

Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!

Vanaf € 250,- geen verzendkosten!

Groot assortiment Scherpe prijzen!

Eigen voorraad Korte lijntjes!

Tevreden klanten 93% score

Productbeschrijving

Met de verticale 19″ rackbehuizing SWS-4403 monteert u apparaten in een 19″ rackstandaard met een maximale diepte van 350 mm en neemt weinig ruimte in beslag .

De installatie en bediening van de apparaten is probleemloos en uiterst eenvoudig. De deur van de behuizing opent van boven naar beneden in een hoek van 90 graden, waardoor we volledige opening en onbeperkte toegang tot de apparaten krijgen.

In de behuizing zijn speciale aandrijvingen geïnstalleerd die het openen van de deur van de behuizing vertragen. Door gebruik te maken van een dergelijke oplossing wordt de kans op schade aan de geïnstalleerde apparatuur geminimaliseerd en wordt het gebruikscomfort aanzienlijk verhoogd.

In het achterste deel van de behuizing zijn afgebroken kabelwartels ontworpen. Hierdoor kunt u het juiste reliëf afbreken, wat het in- en uitleiden van de kabels buiten de kast vergemakkelijkt. De deur wordt afgesloten met een patent slot (geleverd met een set van twee sleutels). Door de openingen in het achterste deel van de behuizing kan deze met spreidbouten worden opgehangen.

Specificaties

Extra informatie

Aantal Units

3U

Achterdeur

Geen

Breedte

580mm

Diepte

180mm

Hoogte

500mm

Kleur

Zwart

Voordeur

Metaal

Aantal Units

Maximale inbouw diepte

350mm

Versturen per

Pakket

Soort

Gemonteerd

Maximaal belastbaar gewicht

10 kg

Garantie

2 Jaar

condition

Nieuw

Garantie

2 Jaar

Hoogte

500mm

Kleur

Zwart

Soortgelijke artikelen

Handig om mee te bestellen