Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 250,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score
Prijs
2775
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Maximale belasting
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Type voordeur
Type achterdeur
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur

Patchpaneel - 19 inch

Patchpaneel - 19 inch

Patchpaneel 19 inch

In een gemiddelde server- of patchkast zijn veel verschillende netwerkkabels aanwezig. Dit kan al snel voor verwarring zorgen: welke kabel hoort nu ook al weer bij welk netwerk of apparaat? Met een patchpaneel schept u orde en overzicht in de chaos en voorziet u alle netwerkapparaten van een internetverbinding. Met een patchpaneel zet u bovendien snel permanente of tijdelijke verbindingen op zonder dat u daarvoor kabels naar allerlei ruimtes hoeft te trekken. De patchpanelen die u vindt op patchkastwinkel.nl zijn allemaal geschikt voor een 19 inch patchkast en zijn te verkrijgen in een cat5 of cat6 uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit een 1U of 2U hoogte en u kunt kiezen tussen patchpanelen met 16, 24 of 32 poorten.

Wat is een RJ45-patchpaneel?

RJ45 koperen patchpaneel, anders dan glasvezel patchpaneel, is ontworpen voor zowel afgeschermde als niet-afgeschermde koperen kabels zoals Cat5e, Cat6, Cat6a en Cat7. Het wordt vaak gebruikt in een lokaal netwerk (LAN) om interne bekabeling af te monteren in een patchkast.

Het netwerkpatchpaneel is meestal gemaakt LSA, blokmontage of Krone aansluitingen. Patchkabels die in het patchpaneel komen klikken hier in vast.  Koperen patchpanelen bieden dus een eenvoudige en efficiënte onderlinge verbinding in Ethernet-toepassingen.

Soorten RJ45-patchpaneel

RJ45 patchpanelen kunnen op basis van verschillende factoren in verschillende typen worden ingedeeld.

De meest voorkomende koperen patchpanelen ingedeeld naar categorieën Ethernet-kabels zijn

  • Cat5e patchpaneel
  • Cat6 patchpaneel
  • Cat6a patchpaneel
  • Cat7 patchpaneel

Cat5e patchpaneel voldoet aan de industriespecificaties van TIA/EIA 568 en wordt gebruikt voor LAN-overdracht. Over het algemeen is dit type koperen patchpaneel verkrijgbaar in 6-poorts en 8-poorts modulegroepen, in 16, 24, 32 en 48-poorts formaten. Met nummers op de poorten is het gemakkelijk om de kabel te ordenen. Het 24-poorts Cat5e-patchpaneel is het populairst op de markt, met een doorgeponst en doorgevoerd patchpaneel voor de keuze van de klant. Onze Cat5e patchpanelen zijn gemaakt van stalen materialen zodat ze zelfs de meest extreme omstandigheden aankunnen.

Cat6 patchpaneel is speciaal ontworpen voor gebruik in Gigabit Ethernet-toepassingen. Het voldoet ook aan of overtreft de industriespecificatie TIA/EIA 568, en kan worden gebruikt met verschillende soorten Cat6-kabels en accessoires. Bovendien heeft het Cat6 patchpaneel een hoge dichtheid en biedt het de prestaties die nodig zijn voor de huidige en volgende generatie datacommunicatienetwerken en -toepassingen. Deze patchpanelen met hoge dichtheid zijn verkrijgbaar in 16 poorts, 24-poorts, 32-poorts versies

Cat6a patchpaneel ondersteunt alle prestatie-eisen van IEEE 802.3an (10GBase-T) en TIA Augmented Category 6 (6a) bekabelingsspecificaties zonder het gebruik van individuele aansluitingen voor de paneelafsluiting. Met dit RJ45-patchpaneel kunt u uw netwerkverbinding voor 10 Gigabit Ethernet toekomstbestendig maken. En dit Ethernet-patchpaneel kan moeiteloos worden geïnstalleerd in universele 19-inch racks/kasten of wandmontagebeugels met een standaardhoogte van 1U.

 

Afmetingen 24-poorts RJ45 19inch patchpaneel

Breedte 19 inch (48,26 mm)
Hoogte 1,72 inch (43,68 mm)
Diepte 1,39 inch (35,30 mm)
  • Afmetingen 32-poorts RJ45 19 inch patchpaneel
Breedte 19 inch (48,26 mm)
Hoogte 3,440 inch (87,38 mm)
Diepte 1,39 inch (35,30 mm)
De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 456 reviews.
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur