Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 250,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score
Prijs
2343
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Maximale belasting
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Type voordeur
Type achterdeur
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur

PC Gereedschap

PC Gereedschap

PC gereedschap

Kabelschaar of ander PC gereedschap nodig? Bestel online de punch tool waar u naar op zoek bent, net als een elektrische precisie schroevendraaier of gereedschap voor het assembleren van een PC. De juiste materialen om alles aan te sluiten en er professioneel gebruik van te maken, gewoon bij ons uit de eigen voorraad.

Bestel een complete PC gereedschapsset of laat u daarover adviseren, zodat we goed met u mee kunnen denken. Wij helpen u graag een grote kabelschaar te bestellen of kunnen u adviseren over de benodigdheden waar u goed mee kunt werken.

Zoekt u naar netwerk en PC gereedschap? We zijn uw online adres voor alle gereedschappen die u nodig heeft. Als losse items en in een complete set, zodat u daar iedere klus zonder problemen mee kunt uitvoeren. Goed van kwaliteit en toch bijzonder voordelig geprijsd, zodat u altijd een lage prijs betaalt.

Lan Testers en Toon Generators

Wilt u een netwerkkabel testen? De LAN-tester is daarvoor uitstekend geschikt. U kunt de test uitvoeren per kabel, om iedere ader afzonderlijk te testen. De LED-verlichting op de tester geeft aan of de ader goed werkt, zodat u daar meteen van op de hoogte bent. Het is de makkelijkste manier om breuken op te sporen in een UTP-kabel, net als verkeerd aangesloten connectoren waar u mogelijk mee te maken heeft.

Bent u benieuwd welke UTP-kabel waar naartoe loopt? Onze toon-generator is dan de beste keuze. Dit is een fluke die een toon zet op de UTP-kabel, waardoor u die zonder problemen kunt volgen. Het is hoogwaardige netwerkapparatuur, waarmee u een professionele keuze maakt.

COAX en UTP-krimptang

Bent u binnen het PC gereedschap op zoek naar een COAX-krimptang of een UTP-krimptang? De beste gereedschappen om bekabeling aan te leggen en aansluitingen te maken. U kunt de kabel eenvoudig strippen, om daar de RJ45-connector zonder problemen aan te knijpen.

Het zijn net als de kabelschaar en de punch tool goede voorbeelden van handig gereedschap, dat goed van pas komt als u aan de slag gaat met PC’s en het netwerk. Bekijk onze elektrische precisie schroevendraaier en het gereedschap voor het assembleren van de PC, net als alles wat u nodig heeft om het netwerk goed aan te leggen.

Kabelschaar en ander PC gereedschap kopen

Een complete PC gereedschapsset kopen of op zoek naar een grote kabelschaar die u nog niet heeft liggen? We zijn uw online patchkastwinkel, met alles wat u nodig heeft om daar zelf mee aan de slag te gaan. En heeft u vragen over de gereedschappen en extra’s voor uw netwerk en de PC’s? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 024 333 30 02 of gebruik het online contactformulier.

De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 456 reviews.
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur