• Serverkast 42U 2000mm

    Grote patchkasten

    Grote patchkasten verkrijgbaar in verschillende varianten: 24 tot 42U (1288mm tot 2200mm) Zowel met glas als geperforeerde voor- of achterdeur

    Serverkast 42U 2000mm

    Kleine patchkasten

    Kleine patchkasten verkrijgbaar in verschillende varianten: 15 tot 22U (820mm tot 1200mm) Zowel met glas als geperforeerde voor- of achterdeur

    Wandkast

    Patchkastkasten welke u eenvoudig tegen de wand kunt monteren, verkrijgbaar in verschillende varianten: 6 tot 12U (368mm tot 635mm)

    IP55 Outdoor Patchkast

    IP55 Outdoor patchkasten

    Patchkasten geschikt voor stoffige en vochtige ruimtes, houd uw apparatuur veilig en schoon

    IP65 Waterdichte PC-behuizing

    IP65 Outdoor behuizing

    Plaats uw kostbare ICT apparatuur zoals switches, servers en netwerkbekabeling in een stofdichte en waterdichte behuizing.

    Wallmount 19inch 2HE

    Wall mount bracket

    Geen ruimte voor een patchkast? Met een Wall mount brachet monteert u uw patchpanelen eenvoudig tegen de wand

    compartiment serverkast

    Compartiment serverkasten

    Patchkast bestaande uit 2 of meerdere afsluitbare compartimenten welke afzonderlijk toegankelijk zijn.

    Ventilatie

    Ventilatie

    Zorg voor een optimale luchtdoorvoer in uw patchkast zodat uw apparatuur voldoende gekoeld kan worden

    Wallmount 19inch 2HE

    Wall mount bracket

    Geen ruimte voor een patchkast? Met een Wall mount brachet monteert u uw patchpanelen eenvoudig tegen de wand

    Patchkast kopen? Natuurlijk bij Patchkastwinkel.nl!

  • Onderdelen 19 inch

    Afsluitbare lades, reserve sleutels voor zijpanelen en deuren, alle onderdelen voor uw 19 inch patchkast

    Legborden 19 inch

    19 inch legborden 1u en 2u bestellen doet u bij patchkastwinkel.nl, verkrijgbaar in verschillende formaten 

    Patchpanelen - 19 inch

    Patchpanelen 19 inch

    Met een patchpaneel schept u overzicht voorziet u alle netwerkapparaten eenvoudig van een netwerkverbinding. 

    Blindplaten 19 inch

    Blindplaten zorgen ervoor dat u serverkast er strak en netjes afgewerkt uitziet. U kunt een blindplaat gebruiken om een lege unit af te schermen.

    Stekkerdozen 19 inch

    In een patchkast zijn veel verschillende apparaten aanwezig. Met stekkerdozen kun u de apparatuur eenvoudig en veilig van stroom voorzien. 

    Sokkel 19 inch

    Gebruik de ruimte voor ventilatie van de kast om de kabels op een mooie manier weg te werken. Ze springen niet langer in het oog en zijn bovendien vrij van stof.

    Legborden - 19 inch

    10 inch accessoires

    10 inch accessoires voor de 10″ patchkasten. Zo maakt u de 10 inch patchkast compleet met een patchpanel, legbord of stekkerdoos.

    Montage materiaal

    Bouten, moeren, montagebeugels en meer. Alles wat u nodig heeft in uw nieuwe patchkast

    Kabel management

    Uw kabels netjes afwerken? Bekijk onze rangeerpanelen en kabelklemmen en creëer overzicht.

    PC Gereedschap

    Koop voordelig computer gereedschap voor montage en het doormeten van uw netwerkapparatuur en bekabeling.

    Ventilatie

    Ventilatie

    Zorg voor een optimale luchtdoorvoer in uw patchkast zodat uw apparatuur voldoende gekoeld kan worden

    Kabel management

    Uw kabels netjes afwerken? Bekijk onze rangeerpanelen en kabelklemmen en creëer overzicht.

    Patchkast kopen? Natuurlijk bij Patchkastwinkel.nl!​

  • UTP Netwerk kabel Cat5e PVC 305m Grijs Linkbasic

    UTP Kabel op rol

    Bekijk ons uitgebreide assortiment van cat5e cat6, cat6a en cat7 UTP, FTP en SFTP kabel op rol. Verkrijgbaar in verschillende lengtes.

    Cat5e UTP kabel

    Koop voordelig cat5e UTP kabel bij Patchkastwinkel.nl. Leverbaar in verschillende kleuren en lengtes.

    Cat6 UTP kabel

    Koop voordelig cat6 UTP kabel bij Patchkastwinkel.nl. Leverbaar in verschillende kleuren en lengtes.

    Cat5e STP kabel

    Koop voordelig cat5e STP kabel bij Patchkastwinkel.nl. Leverbaar in verschillende kleuren en lengtes.

    Cat6 STP

    Koop voordelig cat6 STP kabel bij Patchkastwinkel.nl. Leverbaar in verschillende kleuren en lengtes.

    Cat7 FTP Kabel

    Cat7 FTP Kabel

    Koop voordelig cat7 FTP kabel bij Patchkastwinkel.nl. Leverbaar in verschillende kleuren en lengtes.

    RJ45 aansluitingen

    Bekijk ons assortiment van RJ45 connectoren, koppelstukken en opbouwdozen. Zowel cat5e als cat6 leverbaar.

    RJ45 Tule

    RJ45 tules

    Werk u netwerkkabel af met een tule om zowel de kabel als de connector te beschermen, leverbaar in verschillende kleuren.

    Glasvezel Bekabeling

    OM2 Glasvezel bekabeling

    OM2 Multimode glasvezel bekabeling in verschillende afmetingen en met verschillende aansluitingen.

    OM3 Glasvezel bekabeling

    OM3 Multimode glasvezel bekabeling in verschillende afmetingen en met verschillende aansluitingen.

    Glasvezel accessoires

    Glasvezel adapters voor verschillende glasvezelkabels en connectoren, Siglemode en Multimode.

    Overige Bekabeling

    Stroomkabels

    Netsnoer of aansluitsnoer nodig voor de inrichting van uw nieuwe patchkast? Bekijk ons assortiment stroomkabels.

    Patchkast kopen? Natuurlijk bij Patchkastwinkel.nl!​

Heeft u een vraag of een opmerking?
Wij staan graag voor u klaar!

Doen wat ze moeten doen

Snelle levering Makkelijk bereikbaar Scherpe prijzen
Boxmeer

Top service!

Diverse artikelen besteld en snel ontvangen. Ik bleek niet de juiste artikelen besteld te hebben. Daarbij goed advies gekregen wat ik wel moest hebben en de verkeerde artikelen retour gestuurd.
Roosteren

Komen afspraken niet na

Goederen worden niet geleverd conform afspraak. Na contact blijken er twee paketten gemaakt te zijn; een pakket niet geleverd. Advies om nog 2 dagen te wachten….Na 2 dagen terugbellen einde van de middag. Bel je, is iedereen die er iets kan doen, al naar huis!
Budel

werd meegedacht met de bestelling

na mijn bestelling werd ik gebeld. Ze hadden een alternatief op voorraad of dat voor mij ook goed was. Top! Ga zo door!
Rotterdam

Helemaal super!

Vandaag voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Patchkastwinkel.nl. Het was ongeveer 2 minuten voor 16:00 uur voordat ik de bestelling had doorgezet. Meteen een telefoontje erachteraan om te vragen of de bestelling morgen werd afgeleverd. De vervoerder was net al geweest, dus de bestelling zou een dag later worden afgeleverd. Helaas…. Na een paar minuten […]
Bleiswijk

All perfekt

Super cool
Amstelveen

Zeer prettige webshop om netwerkapparatuur bij te bestellen

Patchkastwinkel werd mij aangeraden door een collega. De prijzen zijn laag en de kwaliteit hoog. Wat wil je nog meer? De bestelling was dezelfde dag nog verzonden en Patchkastwinkel komt dus netjes de afspraken na. Bij mijn bestelling was er een item verkeerd opgestuurd, ik heb hier contact over opgenomen via de mail en er werd netjes […]
Rijsbergen

Perfect!

Mooie kast en snelle gratis levering! Prima service.
Delfzijl

Snel het product geleverd geweldig

Geweldig
Beek
415 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10

Privacy Policy

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

E-mail en mailinglijsten

MailChimp

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Microsoft Exchange

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Microsoft Exchange. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Microsoft Exchange heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de

dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Beoordelingen

Kiyoh

Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Als u een review achterlaat via Kiyoh dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. Kiyoh deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. Kiyoh publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan Kiyoh contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met Kiyoh. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. Kiyoh heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Kiyoh behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan Kiyoh toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Kiyoh’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Kiyoh bewaart uw persoonsgegevens zolang u de review op het platform gepubliceerd houdt.Kiyoh heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld, u vindt de contactgegevens van deze functionaris op de website van Kiyoh.

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Verzenden en logistiek

PostNL

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

DHL

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.


Facturatie en boekhouden

Twinfield

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Twinfield. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Twinfield is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Twinfield gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Externe verkoopkanalen

Bol.com

Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.


Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Patchkastwinkel.nl op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.


Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.


Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.


Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.


Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Patchkastwinkel.nl. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerkingstaken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies


Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Google-diensten en producten.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring. 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.


Contactgegevens


Patchkastwinkel.nl
Roggeweg 28e
6534 AJ Nijmegen Nederland

 T (024) 747-0106
E info@patchkastwinke.nl

✓ Voor 16:00 besteld Vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 100,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Groot assortiment Scherpe prijzen!
Tevreden klanten 93% score

De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 440 reviews.