Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 250,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score
Prijs
Prijs - slider
0490
Aantal units
Aantal units
Geventileerd
Geventileerd
Uitschuifbaar
Uitschuifbaar
Type legbord
Type legbord
Diepte
Diepte
Maximale belasting
Maximale belasting
Hoogte
Kies de hoogte
Hoogte
Breedte
Kies de breedte
Breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Inbouw Diepte
Type voordeur
Type voordeur
Type achterdeur
Type achterdeur
Categorie
Categorie
Aantal aansluitingen
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Aansluiting 2
Schakelaar
Schakelaar
Lengte
Lengte
Kleur
Kleur

Netwerkkabel

Netwerkkabel

Netwerkkabel kopen

Zoek jij een specialist voor een netwerkkabel kopen? Dan heb je met Patchkastwinkel die gevonden. Wij zijn de hyperspecialist in alles wat met servers en netwerken bouwen en beheren te maken heeft. Wij verkopen voor de beginnende hobbyist en ervaren systeembeheerder werkelijk alles. Koop bij ons netwerkkabels op rol, een FTP, UTP of STP netwerkkabel. Koop een patchkabel van cat 5 tot cat 7. Maar, wij verkopen niet alleen de beste producten, ook voor vragen, kun je bij ons terecht. Plaats je bestelling voor netwerkkabels online of neem contact met ons op.

Netwerkkabels kopen bij Patchkastwinkel

Wanneer je een netwerkkabel kopen gaat bij Patchkastwinkel, profiteer je van snelle levering. Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag verzonden. Vanaf 100 euro heb je bovendien gratis levering. Maar, waarom 93% van onze klanten ons aanbevelen, komt door onze uitstekende informatievoorziening. Bij iedere patchkabel of netwerkkabel staat precies aangeven welke eigenschappen deze heeft. Uiteraard vermelden we bij een patch cord de aansluiting. Maar ook het contactmateriaal, kabeldiameter, type bedrading, installatietemperatuur en meer vind je in de technische gegevens. Noem ons specialisten: we weten werkelijk alles van onze producten.

Hoogwaardige netwerkkabels direct uit voorraad leverbaar

De reden dat we zoveel weten over onze netwerkkabels, is omdat we ze zelf op voorraad hebben. Hierdoor is ruilen of retourneren ook nooit een probleem. Daarnaast weet je met ons assortiment dat je een hoogwaardige netwerkkabel koopt. Er zit namelijk wel degelijk verschil in patchkabels. Zeker wanneer een patch cord naast andere kabels loopt, kunnen omliggende systemen de signaalsterkte beïnvloeden. Zowel het materiaal van de kabel als de bescherming spelen een rol. Met onze netwerkkabels kopen, weet je zeker dat je een goede, robuuste en betrouwbare netwerkkabel krijgt.

Wat voor netwerk kabel heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van het gebruik. Wanneer je een bestaande netwerkkabel vervangt, is het goed om te weten dat veel informatie op de zijkant van de draad staat aangegeven. Je kunt dan dezelfde netwerkkabel kopen in ons assortiment. Maar, wanneer je twijfelt of je de beste netwerkkabel hebt, dan neem je contact op. Soms gaat een netwerkkabel met een reden stuk, dan zal de netwerkkabel vervangen met dezelfde type kabel, weer tot een probleem kunnen leiden. We kunnen je dan adviseren of een andere netwerkkabel beter is.

Wat is het verschil tussen internetkabels?

Het belangrijkste verschil tussen internetkabels is de cat waarde. Deze geeft de snelheid aan en bandbreedte. Cat 1 t/m 4 wordt tegenwoordig nauwelijks meer gebruikt.

  • Cat5e: snelheid tot 1.000 mbit/s, bandbreedte 100mhz.
  • Cat6: Snelheid tot 1.000 mbit/s, bandbreedte 250mhz.
  • Cat6a: Snelheid tot 000 mbit/s, bandbreedte 500mhz.
  • Cat7: Snelheid tot 10.000 mbit/s, bandbreedte 600mhz.

Ter voorbeeld, stel je vraagt je af: “welke netwerkkabel Ziggo?”, dan is dit afhankelijk van je internet verbinding om de maximale snelheid te halen.

Waar worden internetkabels voor gebruikt?

Waar worden internetkabels voor gebruikt? Naast internet heeft bijvoorbeeld de UTP kabel een brede inzetbaarheid. Uiteraard als netwerkkabel, maar ook als telefoonkabel, voor een alarmsysteem en zelfs voor de thermostaat worden deze kabels gebruikt.

Waar koop ik een netwerkkabel?

Je kunt een netwerkkabel kopen bij allerlei winkels, maar beter bestel je ze bij ons. Niet iedere cat 5 kabel is bijvoorbeeld hetzelfde. Ook in merk verschilt de kwaliteit. Zeker wanneer je actief bent met serverbeheer of netwerken aanleggen, heb je met ons altijd een go to specialist bij vragen.

Waarom speelt de lengte patchkabels een rol?

Zoek je een internet kabel 25 meter? De maximale overdrachtsnelheid neemt af als de kabel langer wordt. Een UTP kabel wordt vaak gekozen voor een netwerk kabel aansluiten tot maximaal 10 meter. Overweeg eventueel ook een afgeschermde kabel voor langere kabels of als de patch cord zich dicht naast andere kabels bevindt.

Hoeveel kost een wifi kabel?

Wifi kan draadloos, maar een kabel biedt in veel gevallen een betere en constante snelheid. Daarom dat voor vaste werkplekken veel mensen alsnog netwerkkabels kopen. Bij ons kun je goedkope RJ45 netwerkkabels kopen, Wanneer je zelf een netwerkkabel maken gaat, kun je ook kiezen voor netwerkkabel op rol en losse netwerk aansluitingen kopen. Zoek je een patchkabel die je meteen kunt gebruiken? Voor minder dan een euro heb je al een goedkope cat5e kabel!

Wat is beter: FTP of UTP?

We leggen graag de verschillen uit in FTP (Foiled Twisted Pair), UTP (Unshielded Twisted Pair) en STP (Shielded Twisted Pair).

  • FTP: heeft de aderparen afgeschermd met folie afscherming
  • UTP: heeft de aderparen los in de mantel en onbeschermd
  • STP: per paar is er folie afscherming

Vrijblijvend advies

Wij begrijpen dat, zeker als je nieuw bent in deze wereld, er veel nieuwe termen en technische gegevens op je afkomen. Neem daarom contact op. Beter vandaag het juiste besteld, dan morgen iets moeten retourneren. Onze specialistische medewerkers helpen je graag.

De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 448 reviews.
Aantal units
Aantal units
Geventileerd
Geventileerd
Uitschuifbaar
Uitschuifbaar
Type legbord
Type legbord
Diepte
Diepte
Hoogte
Kies de hoogte
Hoogte
Breedte
Kies de breedte
Breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Inbouw Diepte
Categorie
Categorie
Aantal aansluitingen
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Aansluiting 2
Schakelaar
Schakelaar
Lengte
Lengte
Kleur
Kleur