Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 250,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score
Prijs
284
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Maximale belasting
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Type voordeur
Type achterdeur
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur

Kabelmanagement

Kabelmanagement

Kabelsordenen

Kabelmanagement accessoires kopen voor uw server- of patchkast? Bestel een kabelmanager of maak gebruik van andere toebehoren voor rack kabelmanagement. U heeft online de keuze uit een breed assortiment, altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gebruik bureau kabelmanagement en slimme oplossingen voor op kantoor. Voor onder het bureau en met de kabel opruimers voor in de patch- en serverkasten. Dankzij klitteband, kabelringen en kabelklemmen. En zoekt u specifieke oplossingen om bekabeling weg te werken of kabels op te ruimen? Vraag onze deskundigen om hun advies, we denken graag met u mee.

Kabelmanagement ringen, klitteband, kabelklemmen en meer

U heeft online de keuze uit diverse oplossingen voor kabelmanagement. Goed geschikt om combinatie met de andere patchkast accessoires (https://patchkastwinkel.nl/patchkast-accessoires/), zodat u daar makkelijk een keuze uit kunt maken.

De kabels netjes opruimen of de kabels ordenen? Wij maken het u graag gemakkelijk. Bestel kabelmanagement voor een rack en voor de serverkast. Voor onder het bureau en voor op kantoor, zodat u daar op verschillende manieren gebruik van kunt maken.

Kabelmanagament voor patchkasten

Specifiek op zoek naar kabelmanagement voor patchkasten? We zijn uw specialist in patch- en serverkasten, net als in de accessoires die u daarbij nodig heeft. Bekijk bijvoorbeeld het montage materiaal, net als alles om de kabels te ordenen, op te ruimen en netjes weg te kunnen werken. Een mooie en degelijke keuze, zodat u het overzicht kunt behouden en de veiligheid kunt bewaken.

Heeft u vragen over onze oplossingen voor kabelmanagement? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 024 333 30 02 of gebruik het online contactformulier.

De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 456 reviews.
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur