Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 250,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score
Prijs
10135
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Maximale belasting
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Type voordeur
Type achterdeur
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur

Ventilatie

Ventilatie

Patchkast ventilator

Patchkast ventilator kopen? Ventilatie is van groot belang voor iedere serverkast. De servers en andere apparaten in de patchkast laten de temperatuur makkelijk oplopen, waardoor het belangrijk is om voor voldoende koeling te zorgen. Het voorkomt oververhitting, waardoor de apparatuur uit zou kunnen vallen.

De ventilatoren voor patchkasten zijn belangrijke accessoires, online beschikbaar vanuit ons brede assortiment. Met 1 tot 4 fanunits (U), afhankelijk van waar u naar op zoek bent. En twijfelt u daarover? Onze specialisten geven u graag deskundig advies, zodat u weet welke ventilatoren en andere accessoires u kunt bestellen.

1, 2 of 4 fanunits (U)

Een patchkast ventilator nodig en benieuwd naar het model dat het best geschikt is? Iedere ventilator zorgt actief voor patchkast koeling. Het vermogen is afhankelijk van het aantal fanunits (U) van het model. U heeft de keuze uit ventilatoren voor patchkasten met 1, 2 of 4 units. Wij denken daarover graag met u mee, zodat u de juiste keuze maakt voor het model dat u heeft staan. Goed van kwaliteit en goed geschikt voor voldoende koeling, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over oververhitting.

Patchkast ventilator kopen

Een patchkast ventilator kopen? We zijn uw specialist in complete patchkasten, net als in de verschillende onderdelen. Bekijk bijvoorbeeld de 19 inch accessoires, net als alles voor de 19 inch kasten die gebruikelijk zijn. Voor de koeling en warmteafvoer, net als om de bekabeling goed aan te brengen en bijvoorbeeld netjes weg te werken.

Wij helpen u graag de juiste ventilator voor uw patchkast te bestellen, ook als u nog niet goed weet wat u nodig heeft. Op zoek naar advies of heeft u specifieke vragen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 024 333 30 02 of gebruik het online contactformulier (https://patchkastwinkel.nl/contact/).

De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 456 reviews.
Aantal units
Geventileerd
Uitschuifbaar
Type legbord
Diepte
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Categorie
Aantal aansluitingen
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Schakelaar
Lengte
Kleur