Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 100,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score
Prijs
1499
Aantal units
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Type voordeur
Type achterdeur
Categorie
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Lengte
Kleur

Montage Materiaal

Montage Materiaal

Montage materiaal

Een patchkast monteren en daarvoor montage materiaal gezocht? We zijn uw specialist in patchkast accessoires, die u eenvoudig online kunt bestellen. Voor grote onderdelen zoals een patchpaneel en de legborden, net als voor alles om het geheel goed te kunnen monteren.

Zoekt u bijvoorbeeld naar koppelingen om twee patchkasten te koppelen of wilt u basic kooimoeren bestellen? Wij hebben ze online voor u op voorraad, zodat u die kunt bestellen en ze zo snel mogelijk van ons zal ontvangen.

Moeren, bouten en montagebeugels

Binnen het montage materiaal heeft u de keuze uit bijvoorbeeld moeren, bouten en montagebeugels. Ideaal om de patchkast te monteren. Zodat u daar zelf mee aan de slag kunt, al denken we natuurlijk ook graag met u mee. Twijfelt u over de beste plaats voor een serverkast of wilt u daar op een professionele manier gebruik van maken? Wij zorgen ervoor dat u de juiste kast bestelt, de juiste bekabeling kiest en gebruik maakt van de juiste materialen om het geheel op een degelijke manier te monteren.

Patchkast monteren: montage materiaal kopen

Een patchkast monteren en daarvoor op zoek naar de juiste materialen? We zijn uw online patchkastwinkel. Voor complete patchkasten, vervangende onderdelen en alles wat u nodig heeft voor de professionele montage daarvan. Ontdek de onderdelen op het gebied van ventilatie of bestel alles voor de montage, zodat u daar vlot mee aan de slag kunt.

Heeft u vragen over onze montagebeugels of L-steunpanelen voor een 19 inch kolom? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 024 333 30 02 of gebruik het online contactformulier.

De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 450 reviews.
Aantal units
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Categorie
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Lengte
Kleur