Vóór 16:00u besteld, vandaag verzonden!
Niet goed Geld terug
Vanaf 100,- Gratis levering
Eigen voorraad Korte lijntjes
Tevreden klanten 93% score
Prijs
219
Aantal units
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Type voordeur
Type achterdeur
Categorie
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Lengte
Kleur

Stroomkabels

Stroomkabels

Stroomkabels

Aansluitsnoer kopen? Met de juiste stroomkabels kunt u alles in de patchkast op de goede manier aansluiten. Met aansluitsnoeren in 230V en met een stekker, of met een adereindlus om op een andere manier aan te sluiten.

We zijn uw online specialist in stroomkabels, die u nodig heeft voor een patch- of serverkast. Een keuze voor goede kwaliteit, terwijl u online altijd een lage prijs betaalt. Voor een aansluitsnoer C7, net als de andere snoeren die u nodig heeft om alles aan te kunnen sluiten.

Aansluitsnoer met stekker

Zoekt u een aansluitsnoer met stekker? Bestel een C13-stekker of een Schuko male naar haaks-exemplaar. We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten stekkers en snoeren, zodat u daarmee alle apparatuur die u heeft staan aan kunt sluiten.

Bent u op zoek naar overige bekabeling en komt u er zelf niet goed uit? Wij denken graag met u mee, zodat u het juiste aansluitsnoer kunt bestellen. Voor de servers en apparatuur die u heeft staan. Om die direct aan te sluiten of om de juiste bekabeling alvast achter de hand te houden. In 230V en op basis van C7, net als met een stekker die u kent van andere snoeren die u gebruikt.

Aansluitsnoer kopen

Een aansluitsnoer kopen? We zijn uw online patchkastwinkel. Bestel eenvoudig alles wat u nodig heeft voor de serverkast en daarbij alle toebehoren om alles aan te kunnen sluiten. En komt u er zelf niet helemaal uit of zoekt u advies over de stroomkabels die u het best kunt gebruiken? Stel ons uw vraag, dan leggen we het u graag uit. Bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 024 333 30 02 of gebruik het online contactformulier.

De waardering van www.patchkastwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 450 reviews.
Aantal units
Hoogte
Kies de hoogte
Breedte
Kies de breedte
Inbouw Diepte
Kies de diepte
Categorie
Aansluiting 1
Aansluiting 2
Lengte
Kleur